Työpaikka Saksassa Foto: Thomas Koschel
Foto: Thomas Koschel

Olen Maria, asun perheeni kanssa Wolfsburgissa ja työskentelen kansainvälisen markkinoinnin parissa.

Sain blogiin idean syksyllä 2016, kun huomasin, ettei saksalaisesta työelämästä ole juurikaan tarjolla tietoa suomeksi. Siltä pohjalta syntyi ensin suosittu Facebook-ryhmä ”Työpaikat Saksassa”, jossa voit seurata ajankohtaisia työpaikkailmoituksia, verkostoitua ja keskustella työelämän tuulista sekä Suomalaiset Saksassa -ryhmä Xingissä.  Ja sen jälkeen tämä blogi, jonka tarkoitus on luoda kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä em. kanaviin.

Omat kokemukseni työelämästä olen kerännyt pääasiassa viestinnän ja markkinoinnin parissa. Olen asunut Saksassa vuodesta 2006, ensin kahdeksan vuotta Berliinissä ja nyt viimeiset vuodet Wolfsburgissa. Tällä hetkellä työskentelen pienehkössä sveitsiläisyrityksessä kansainvälisen markkinoinnin parissa.

En ole (vielä ainakaan!) kaikkien alojen asiantuntija. Teen varsinkin asiajuttuja varten melko paljon taustatyötä ja kehitän juttuja usein vielä julkaisun jälkeen sosiaalisessa mediassa muiden Saksassa työskentelevien suomalaisten tietojen ja ideoiden pohjalta. Koitan myös hankkia blogiin mahdollisimman paljon haastatteluja ja kommentteja eri alojen ammattilaisilta.

Kysymyksiä, ideoita, yhteistyötä? Ota yhteyttä!

maria.heiskanen (@) gmail.com
Twitter @mariaschy, @saksantyopaikat
Tel. 0049-(0)176-577 644 06

 

Buy Me A Coffee

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.