fbpx
Wolfsburg / Berliini, Saksa
tyosaksassa@gmail.com

Etsitkö töitä Saksasta?

Työ Saksassa kurssien ja ryhmävalmennusten avulla

Opit tuntemaan paikallisen työkulttuurin ja sen käytännöt.

Onnistut saksalaisen työhakemuksen muotoilussa.

Saat tehokkaita käytännön vinkkejä työnhakuun Saksassa.

Työ Saksassa 1

Mitä asiakkaamme sanovat?

Marian esitelmän jälkeen pystyin tunnistamaan saksalaisen työkulttuurin ominaisuuksia, joihin suomalaisena helposti kompastuu. Oma työ näyttäytyi heti eri valossa ja luento antoi lisäkompetensseja paikalliseen viestintään ja työtapoihin. Kumpa olisin heti viisi vuotta sitten Stuttgartiin muutettuani saanut kyseisen tietopaketin, olisin säästynyt monelta päänpyörittelyltä!

Miia Sollo

Miia Sollo
Head of Design Management / Stuttgart

Kurssi oli hintansa väärti ja täynnä uutta tietoa ja käytännön asioita mahdollisen tulevaan työpaikan etsintään Saksassa. Vetäjällä oli videoissaan tietoutta, innokkuutta ja jopa pientä kannustusta, joka motivoi ja tuki minua mahdollisten tulevien tuntemattomien haasteiden edessä. Tunnin pituiset webinaarit olivat täynnä informaatiota, ehkä välillä jopa ylikuormitukseen saakka, mutta onneksi videoesittelyjen lisäksi saimme kirjallista materiaalia tukemaan opintoja ja antamaan lisää sulatteluaikaa luennoille.

Anonyymi kurssipalaute
Töissä Saksassa -kurssi 25.10.-1.11.2020

E-kirjat Työ Saksassa

Tuntuuko saksankielisen työhakemuksen kirjoittaminen hankalalta?

Ota apuun suomenkieliset e-kirjat, joissa käydään saksalaisen työhakemuksen muotoilu kohta kohdalta läpi. Kirjat kertovat mm.
  • Mitä suomalaisen kannattaa erityisesti huomioida työhakemuksia kirjoittaessa,
  • Miten saksalainen työhakemus rakennetaan,
  • Vinkkejä visuaaliseen ilmeeseen ja
  • Miten sisältö muotoillaan.

Lukuisat esimerkit auttavat muotoilemaan napakan ja paikallista työnantajaa kiinnostavan hakemustekstin, paikallisten sääntöjen mukaan, omaa persoonallisuuttasi kunnioittaen.

Henkilökohtainen neuvonta

Miksi henkilökohtainen Neuvonta?

Saksalaisessa ja suomalaisessa rekrytointiprosessissa on lukuisia eroja, mikä näkyy koko työnhakuprosessin läpi. Omaan alaasi tai taustaasi voi lisäksi liittyä erityisiä kysymyksiä, joita ei käsitellä yleisillä kursseilla tai hakuoppaissa. Henkilökohtainen neuvonta on räätälöity palvelu juuri sinulle. Voit kysyä mitä vain liittyen omaan työnhakuusi – minä selvitän vastaukset! Tekemääni valmistelua seuraa keskustelu Zoomilla, Messengerillä tai puhelimitse.

Voit tilata kaikki neuvonnat sähköpostilla tyosaksassa@gmail.com

 

 

Työhakemuksen tarkistus ja neuvonta (60 min.)

Työhakemuksen tarkistus ja neuvonta (60 min.)

Työhakemuksen tarkistus auttaa sinua optimoimaan hakupaperisi saksalaisille työmarkkinoille tai tiettyä työpaikkaa silmällä pitäen. Neuvonnan tarkoitus on antaa sinulle välineet optimoida työhakemuksesi siten, että osaamisesi ja kokemuksesi tulevat esille saksalaista työnantajaa kiinnostavalla tavalla.

Hinta: 85,00 €

Tarjous sisältää myös E-Kirjat Anschreiben ja Lebenslauf!

Työhaastatteluvalmennus (60 min.)

Oletko saanut työhaastattelun saksalaisesta yrityksestä? Nyt on aika laittaa kaikki peliin!

Käydään läpi mahdollisia kysymyksiä ja miten kannattaa esiintyä – tai juuri niitä kysymyksiä, mitä sinulla on sydämelläsi.

 Hinta: 85,00 €

 

Yleinen Neuvonta (n. 45 min.)

Voit itse lähettää minulle kysymyksiä esimerkiksi työnhakuprosessia tai alaasi koskien. Käymme vastaukset läpi yhteisessä puhelussa. Neuvonta perustuu lähettämiisi kysymyksiin.

Keskustelun tarkoitus on auttaa sinua hahmottamaan mahdollisuuksiasi saksalaisilla työmarkkinoilla ja soveltamaan näitä omassa hakuprosessissasi.

Hinta: 75,00 €

Ota yhteyttä!

Missioni on yhdistää suomalaiset ​​työnhakijat ​​ja yritykset siten, että jokainen voittaa. Aseitani ovat kokemus, kulttuurien ymmärtäminen ja inhimillisyys. Vuosien varrella olen luennoinut sekä suomalaisesta työelämästä saksalaisille että saksalaisesta työelämästä suomalaisille. Haluan auttaa myös sinua löytämään paikkasi Saksan työmarkkinoilla.

Jos sinulla on kysymyksiä palveluista tai esim. tulevien kurssien ajankohdista tai sisällöistä, ota yhteyttä!

Email: tyosaksassa@gmail.com

Maria Heiskanen-Schuettler
%d bloggaajaa tykkää tästä: