fbpx
Wolfsburg / Berliini, Saksa
tyosaksassa@gmail.com

Yhteistyökumppanit

Anne Mäkilä – Life Coach ja Business-valmentaja

Reform Trust - Anne Mäkilä-Kapucu

Kutsun itseäni inhimillisten työelämänkykyjen uudistajaksi ja visionääriksi.

Olen saanut valmentaa satoja ihmisiä viimeisten 20 vuoden aikana. Luottamuksellisen yhteistyön valmentaminen on aina ollut syvintä osaamistani kansainvälisissä projektinjohtamisen ja toimintakulttuurien uudistamisen tehtävissäni.

Käytän useita tieteellisesti tutkittuja menetelmiä, joilla on käytännössä saatu hyviä tuloksia aikaiseksi

Keskityn valmennuksessa ja mentoroinnissa dialogin uudistamiseen ja luottamuksellisen yhteistyön syventämiseen. Kukaan meistä ei voi muuttaa toista ihmistä, mutta voimme itse muuttaa suhtautumistamme ja tapaamme tehdä yhteistyötä parempaan suuntaan.

Katson ja tutkin ihmisyyttä kokonaisvaltaisesti

Luottamus ja vuorovaikutus syntyy tiedon, ymmärryksen ja hyväksynnän kautta. Tämän ohjenuoran avulla olen toiminut menestyksekkäästi yli 15 maassa ja erilaisissa työkulttuureissa.

Autan mielelläni sinua sopeutumaan ja löytämään omat voimavarasi muutosprosessissa

Muutto ja työnteko sekä sijoittuminen elämään saksassa on iso elämänmuutos. Siihen on hyvä suhtautua tietäen tosiasiat ja tunnistaen samalla omat voimavarat. Haluatko, että autan sinua mm. kirkastamalla ajatuksiasi, selkeyttämällä suuntaviivoja, jotta sinun on helpompi edetä suunnitelmissa, löydät oikeaa tietoa ja taitoa päätöksenteon tueksi ja kehittää itseäsi oman potentiaalisi mukaiseksi?

Olen sertifioitu valmentaja ja opiskelen edelleen palvellakseni asiakkaitani paremmin

Minulla on kansainvälisesti sertifioidun Business Coach ja Virtuaalimatriisitiimin valmentajan pätevyyden lisäksi ICF Life Coach ja Institute for Integrated Nutrition hyvinvointivalmentajan tutkinto. Lisäksi olen Luontaiset Taipumukset valmentaja, erikoisalueena työryhmän taipumukset.

Tällä hetkellä opiskelen Valmentajan tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, jossa tavoitteena on kehittää valmennusmenetelmiä Saksan ja tarkemmin Rostockin elinkeinoelämän tulevaisuuden tarpeisiin soveltuvaksi.

Toimin Rostockista käsin

Toimin tällä hetkellä Rostockista käsin ja teen pääosin työtä online-videotapaamisina.

Lähitulevaisuuden tavoitteena on tehdä arvojeni mukaista liiketoimintaa ja olla mukana visioimassa ja kehittämässä tulevaisuuden ekosysteemiä myös Rostockin elinkeinoelämässä.

Lisätietoja: Reform Trust: Vuorovaikutusta uudistava valmennus

%d bloggaajaa tykkää tästä: